Russische garnalensalade

8
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Kook ze in ca. 10 minuten gaar in ruim water met zout. Kook de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de wortel schoon, snijd hem in kleine blokjes en kook deze in ruim water met zout in ca. 5 minuten beetgaar. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Snijd ook de augurken in blokjes.
  • 2 Meng in een kom de salade van de aardappel, doperwten, wortel, appel, augurk, garnalen en 5 eetlepels mayonaise. Breng het gerecht op smaak met zout, peper en citroensap. Maak met behulp van de rand van een springvorm op een serveerschaal een taart van de salade. Verwijder de springvormrand. Bestrijk de taart met mayonaise. Garneer met halve kerstomaatjes, gevulde eieren, kruiden en mooie garnalen.

Russische garnalensalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept