Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de gehalveerde watermeloen overlangs in plakken van 1 cm (zo krijg je mooie halve maantjes). Snijd de kipfilet in reepjes, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin in de Solo. Laat afkoelen. Hak de noten fijn en snipper de muntblaadjes.
  • 2 Leg op elk bord een plak watermeloen en verdeel daarover de scheutjes. Verdeel er de kippenreepjes en nootjes over. Werk af met stukjes geitenkaas en gesnipperde munt.

Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Watermeloensalade met feta & watermeloensmoothie
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese kipkebabs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloensalade met munt
10 min Bijgerecht
Bekijk recept