komkommer en ham laagjessalade

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten en snij ze in vier, haal de pitten eruit en snij alles in blokjes.Laat in een pan de geperste look en de tomatenblokjes inkoken tot een dikke brij.kruid met peper en zout en mix alles fijn.
  • 2 Snij de aardappel in 4 dikke plakken en laat 5min koken afgieten en op papier laten uitlekken.
  • 3 Strijk er olijfolie op langs beide kantenkruid met peper en zouten laat elke kant een 3 tal min roosteren onder een ovengrill
  • 4 Snijd de komkommer in fijne plakjes
  • 5 Leg op ieder bord een bedje van komkommerschijfjes kruid met peper en zout overgiet met een beetje olijfolieschik dan de ham en daarboven nog eens komkommer .
  • 6 Werk af met parmezaanse kaasschilvers en de geroosterde aardappel de raketsla en de tomatencoulis.

komkommer en ham laagjessalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-laagjessalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lente-laagjessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Laagjessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Laagjessalade met komkommers & ham
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept