Italiaanse salade à la Véronique

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een vinaigrette van de volgende ingrediënten :
  • 2 Meng olijfolie samen met de vloeibare honing en de balsamicoazijn en doe er de graantjesmosterd bij. Kruid met peper van de molen en weinig zout.
  • 3 Proef de vinaigrette af en voeg eventueel nog wat van de verschillende ingrediënten toe naar smaak.Schik op een bord de soorten sla en leg er de ham bij. Ook de zongedroogde tomaatjes en wat blaadjes basilicum.
  • 4 Doe er dan ook de geroosterde pijnboompitten bij.
  • 5 Drapeer er nu wat vinaigrette over en de Parmezaanse kaasschilfers.
  • 6 Doe hierover nog wat peper van de molen.Dien op met de krielaardappeltjes en stokbrood
  • 7 Geniet van deze zomerse salade. Smakelijk.

Italiaanse salade à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart à la Véronique
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels à la Véronique
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept