Pastasalade met paprikacoulis, erwten en scampis

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 500 ml water aan de kook en los er het blokje Knorr kippenbouillon
  • 2 in op.
  • 3 Was de paprika’s. Snijd de paprika, de ui en de knoflook in grove stukken en
  • 4 kook ze in 10 minuten gaar in de kippenbouillon.
  • 5 Giet de groenten af, maar vang de kippenbouillon op. bouillon Pureer de groenten in de blender of mix ze met een staafmixer tot een gladde coulis (een dikke saus).
  • 6 Breng de bouillon opnieuw aan de kook en gaar er de pasta in volgens de kooktijd op de verpakking. Voeg er een minuut voor de pasta gaar is de erwten aan toe.
  • 7 Snipper de bieslook fijn. Giet de pasta en de erwten af en spoel ze onder koud stromend water. Laat even uitlekken en roer er de paprikacoulis en de gesnipperde bieslook door.
  • 8 Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze kort aan beide zijden. Laat ze even afkoelen.
  • 9 Verdeel de pastasalade over vier schaaltjes of afsluitbare potjes en voeg aan elke portie drie gebakken scampi’s toe.

Pastasalade met paprikacoulis, erwten en scampis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept