Javanais van geitenkaas met belottaham

4
70 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine.
  • 2 Warm de melk op met de geitenkaas en voeg hier 3 blaadjes gelatine aan toe.
  • 3 Even laten afkoelen en er de half opgeklopte room onderspatelen, direct uitstrijken tot ongeveer 1 cm dik en laten opstijven.
  • 4 De maple syrup aanlengen met 1 dl water, opwarmen en 3 blaadjes gelatine toevoegen.
  • 5 Stort dit uit over de geitenkaasbavarois.
  • 6 Wanneer alles koel is, snijd je rechthoekjes, evenals uit het vijgenbrood met dezelfde rechthoekige vorm.
  • 7 Stapel alles opeen en werk af met ham.
  • 8 De azijn met de suiker tot stroop reduceren en een streepje naast de javanais trekken als afwerking .

Javanais van geitenkaas met belottaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Javanais
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Javanais
45 min Nagerecht
Bekijk recept
javanais taart
0 min
Bekijk recept