Rijstrolletjes met chilidip

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Sweet Chili saus met de rijstazijn en de vissaus. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de noedels tot ze koud zijn.
  • 2 Week de rijstvellen in 5 à 10 minuten in koud water, ze zijn goed als ze zacht en soepel aanvoelen. Leg ze op een schone handdoek.
  • 3 Hak de lenteuitjes de mihoen en de helft van de korianderblaadjes fijn en meng er 1 eetlepel van de Sweet Chili dipsaus doorheen.
  • 4 Leg op ieder rijstvel in de lengte de achtergehouden blaadjes koriander met de mooie kant naar beneden. Spreid hier wat van het mihoenmengsel over uit, zodat aan de boven- en onderkant ca. 3 cm rijstvel vrijblijft en aan de twee zijkanten ca. 1,5 cm.
  • 5 Leg op ieder rijstvel een crabstick. Klap de korte kanten naar binnen en rol het velletje op. Serveer ze op een schaal en geef de dipsaus er apart bij.

Rijstrolletjes met chilidip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde varkenshaas met chilidip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gember-chilidip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sweet-chilidip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bento: Rijstrolletjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijstrolletjes met zalm
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstrolletjes met krabstick
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Internationaal:Rijstrolletjes
20-30 min -
Bekijk recept