Rijsttaart

6
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de volle melk aan de kook brengen, een tas melk aan kant houden.
  • 2 de suiker en vanillesuiker aan toevoegen
  • 3 de rijst aan toevoegen
  • 4 stilletjes laten pruttelen voor 40 min
  • 5 bij de tas melk dat je aan kant gehouden hebt voeg je de maizena en 3 eierdooiers toe en klop het geheel los.
  • 6 wanneer de rijstpap ietsjes dikker wordt zet je het vuur wat hoger als je het eiermengsel er tussen mengt.
  • 7 De pap wordt dikker.
  • 8 Het bladerdeeg leg je in een lage vorm en prik de bodem door met een vork.
  • 9 Laat de rijstpap koud worden vooraleer je hem op het bladerdeeg stort.1
  • 0 45 min de voorverwarmde oven in van 180°C 1
  • 1 Bon apétit!!!

Rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept