Roergebakken peultjes met biefstuk

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 500 g kogelbiefstuk
  • 2 • 4 el sojasaus
  • 3 • 1 el droge sherry
  • 4 • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 5 • 2 cm verse gember, geschild en fijngehakt
  • 6 • 1 el maïzena
  • 7 • 2 el sesamzaad
  • 8 • ca. 2 el zonnebloemolie
  • 9 • 200 g peultjes, schoongemaakt1
  • 0 • 250 g kastanjechampignons, in dunne plakjes1
  • 1 • 150 g taugé1
  • 2 Snijd de biefstuk in dunne plakjes van ca. 2 mm dik.1
  • 3 Meng in een kom de biefstuk met 2 el sojasaus, de sherry, de knoflook, gember en maïzena.1
  • 4 Laat minimaal 30 minuten marineren.1
  • 5 Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan licht goudbruin.1
  • 6 Schep ze in een kommetje.1
  • 7 Verhit de olie in een wok en roerbak de plakjes biefstuk in porties 1-2 minuten op hoog vuur.1
  • 8 Schep ze uit de pan op een bord.1
  • 9 Voeg eventueel nog een beetje olie toe en roerbak de peultjes 1 minuut.2
  • 0 Voeg de champignons toe en roerbak ze ca. 3 minuten mee tot ze vocht beginnen los te laten.Voeg tenslotte de taugé en biefstuk toe en roerbak alles nog 1 minuut.Strooi er het sesamzaad over.Lekker met pandanrijst.

Roergebakken peultjes met biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept