thai fried rice

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 hak de look zeer fijn. snij de ui,tomaten,paprika en chili jullienne. klop de eieren los in een potje. verhit de pan (best een wok) met een flinke scheut olie. bak daarna de look heel kort aan,voeg de ui,chili en paprika toe. verwarm goed gedurende 1a2 min als je graag wat scampi's of vis toevoegt kan dat. voeg de garnaaltjes en rijst toe samen met de eitjes. roer alles goed om tot het ei gestold is. werk af met tapioca en nampla zodat het zout genoeg smaakt. laat enkele uurtjes in de koelkast staan sprenkel juist voor het opdienen een beetje limoen over get gerecht. versier met schijfjes komkommer.

thai fried rice is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rijsttoast met kokoskip
15 min Snack
Bekijk recept
Noedelsalade met garnalen en peultjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kheer
Nagerecht
Bekijk recept

Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse paksoi uit de wok
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept