opgevulde paprika

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De paprika’s ontdoen van pitjes
  • 2 Het kalfsgehakt mengen met het ei
  • 3 We garen apart fijngesneden sjalot en look in olijfolie, voegen de courget aan toe
  • 4 en blussen met weinig sinaas.
  • 5 We mengen dit bij het kalfsgehakt en vullen daar de pepers mee op.
  • 6 We plaatsen de pepers in de oven.op 175° ongeveer 20 tot 25 min
  • 7 We garen sjalot en look en laten bruinen.
  • 8 De aubergine (alleen het witvlees) meegaren.
  • 9 We voegen daar een doos pijnboompitten en harde Nazareth kaas bij.1
  • 0 Mixen zodat we een salsa bekomen

opgevulde paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Opgevulde kippenfilets
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde pijlinktvis met Griekse deegwaren
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Aardappel Met Garnaal En Radijsjessla
20-30 min -
Bekijk recept
Opgevulde Handschoen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept