Lamskoteletjes met ebly

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango en snij het vruchtvlees van de pit. Maak hiervan een puree met behulp van een mixer en voeg de dragonazijn en olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper. Kook de Ebly in voldoende gezouten water. Giet af en spoel de tarwegranen koud. Snij het wit van de paksoi in reepjes en stoof het aan in de Solo. Breng op smaak met zout en peper. Voeg op het laatste moment het fijngesneden groen van de paksoi toe. Snij de champignons in schijfjes en zweet ze aan in de olijfolie. Voeg de Ebly, paksoi, pijnboompitten en de fijngesneden gekonfijte paprika toe. Breng op smaak met peper en zout. Bak de lamskoteletjes rosé in de Solo en breng ze op smaak met zout en peper. Schik de lamskoteletjes op een bord met de Ebly-mengeling en werk af met de mangovinaigrette.

Lamskoteletjes met ebly is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep 'Ebly' met geitenkaas
Bekijk recept
Tarwe met asperges en camembert
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept