Spaghetti met aubergine en pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Snijd de aubergine in stukjes en hak de basilicum fijn.
  • 2 Verwarm een hapjespan en voeg een scheutje olijfolie toe. Fruit hierin eerst de ui, voeg vervolgens de aubergine toe en roer alles even om. Doe nu de pastasaus erbij en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Roer tot slot de pijnboompitjes en de basilicum door de saus, verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Spaghetti met aubergine en pijnboompitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept