Vispapillot met schelpjespasta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de BBQ aan of verhit een grill, grillplaat of grillpan. Kook de schelpjesmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af en spoel met koud water tot de pasta koud is. Laat goed uitlekken.
  • 2 Bestrijk 4 grote vellen aluminiumfolie met wat Bertolli Vloeibaar. Leg op elk vel een stuk visfilet en bestrijk dat met 1 el pesto. Verdeel de groenten over de visfilets en bestrooi met wat peper en zout. Vouw het folie dicht. Gaar de pakketjes op de hete BBQ, onder de hete grill of in een hete grillpan in ca. 15 min. gaar. Keer geregeld.
  • 3 Meng ondertussen de koude pasta met de koude saus, de rauwkost, de azijn en naar smaak wat peper en zout. Leg op elk bord een pakketje en geef de pastasalade erbij. Open de pakketjes pas aan tafel.

Vispapillot met schelpjespasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met aardappel in de schil
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vispapillot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met mosseltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept