Cannelloni Madelon

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Maak eerst de pasta door meel, ei en olie goed te mengen, 1/2 uur te laten rusten en dan door het pastamolentje te draaien tot fijne bladen deeg - laat die even drogen terwijl je de vulling maakt
  • 2
    - voor de vulling meng je de americain met de paté, de pesto, het ei en de parmezaan - even kruiden met peper en zout indien nodig
  • 3
    - laat die vleesvulling in een tefalpan even opbakken zodat het niet meer rauw is
  • 4
    - snij de aubergine overlangs in fijne plakjes en laat die in wat olijfolie opbakken tot ze niet meer rauw zijn - voeg desnoods wat water toe om ze snel mals te krijgen - kruid met peper en zout naar smaak - dep droog
  • 5
    - kook nu de bladen pasta in zout water tot beetgaar en laat uitlekken
  • 6
    - Samenstellen van de cannelloni's: beleg telkens een blad pasta met wat plakjes aubergine, leg daar twee lepels vleesvulling op en rol op tot mooie cannelloni's
  • 7
    - leg twee cannelloni's per ovenschoteltje, overgiet met wat van de tomatensaus en bestrooi met de kaas - laat een 15 tal minuten bakken in de oven tot de kaas mooi goudbruin is
  • 8 Heerlijk!

Cannelloni Madelon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept