CANNELLONI MET COURGETTE, RICOTTA EN KRUIDEN

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de courgettes in plakken en kook ze 20 minuten in ongezouten water, laat goed uitlekken
  • 2 doe ricotta, bieslook, sjalot, knoflook, peterselie en basilicum in de kom van de keukenmachine. Doe er de courgette bij en mix tot een crème. Dit kan ook met de staafmixer. er mogen geen stukjes meer inzitten. Kruid met peper en zout
  • 3 maak de tomatensaus, verhit een bodempje olijfolie in een pan en stoof de knoflook aan. Voeg er wat kerstomaten aan toe en stoof ze mee. Kruid met peper en zout.. Overgiet met de coulis. Laat de saus indikken op een zacht vuurtje in een pan zonder deksel
  • 4 vul de droge cannellonirolletjes met behulp van een spuitzak met de courgettecrème. De rolletjes moeten goed gevuld zijn, zonder luchtbelletjes
  • 5 leg de cannelloni naast elkaar in een ovenschaal die goed ingevet is met olijfolie. Overgiet met de tomatensaus en bestrooi met mozzarella. Zet 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven

CANNELLONI MET COURGETTE, RICOTTA EN KRUIDEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept