MINI CANNELLONI MET HAM EN TUINKRUIDEN

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de lasagnevellen 3 minuten in gezouten water. Laat de uitgespreid opdrogen op een keukenhanddoek
  • 2 snij de helft van de ham in reepjes, spoel de spinazie, laat uitlekken, pel de ui en knoflook, snipper fijn
  • 3 fruit de ui en de knoflook glazig in de helft van de olijfolie. Doe er de spinazie bij , laat een paar minuten stoven. Vermeng met de ricotta, eieren, reepjes ham en 100 gra parmezaan. Strooi er bieslook en peterselie bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • 4 Leg op elk vel lasagne een plak ham. Schep er dan een lepel kaasvulling op. Rol op en snij de rolletjes doormidden.
  • 5 Bestrijk een ovenschaal met de rest van de olijfolie. schik er de cannelloni in. Leper er tomatensaus bij.
  • 6 bestrooi met de rest van de parmezaan en zet 15 tot 20 minuten in het midden van de oven op 180°C

MINI CANNELLONI MET HAM EN TUINKRUIDEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept