spaghetti carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de spaghetti beetgaar in zoutwater. Bak de spekblokjes krokant zonder toevoeging van vetstof. Kook de room op in een klein pannetje en laat er het bouillonketeltje in smelten.
  • 2 Roer de eieren los met peper en zout. Giet de spaghetti af en doe hem terug in de pan. Voeg onmiddellijk de eieren, room, spekblokjes en 3/4de van de parmezaan toe. Schep alles snel door elkaar zodat de eieren gaan stollen. Verdeel over 4 borden, en bestrooi met de rest van de parmezaan en de peterselie. Je kan op het einde gebakken prei, ajuin of spinazie toevoegen.

spaghetti carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept