Pasta met walnotensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (15 min.)
  • 3
    - Kraak de walnoten en hak ze grof.
  • 4
    - Snipper het bieslook fijn.
  • 5
    - Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
  • 6
    - Rasp de grana padano fijn.
  • 7
    Voorbereiding
  • 8 (15 min.)
  • 9 Kook de pasta gaar in 4 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).1
  • 0 Verhit ondertussen de olijfolie en bak de lente-uitjes 2 min.1
  • 1 Overgiet met de room en roer er de verse kaas onder. Bestrooi met het bieslook en de walnoten en breng op smaak met peper en zout. Roer tot u een gladde saus bekomt.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de saus over. Bestrooi met de grana padano.1
  • 4 Tip1
  • 5 Deze pasta is ook lekker met gebakken scampi’s of sint-jakobsnoten.

Pasta met walnotensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Walnotensaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met walnotensaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept