Spaghetti met boerenkoolpesto

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta zoals op het pak vermeld. Giet af en bewaar een 1/2 kopje van het vocht. Stoof ondertussen de versneden boerenkool gaar.
  • 2 Rooster nu de pijnboonpitten in een antiaanbakpan tot ze goudbruin zijn. En laat afkoelen .
  • 3 Maal met een keuken machine of een staafmixer de look en de helft van de pijnboonpitten en 5 eetl olijfolie tot puree. Voeg daarna de boerenkool toe en pureer het tot pesto als de pesto te dik is voeg je een beetje van het vocht bij roer de helft van de kaas erdoor ( geraspt ) en breng op smaak met peper en zout .
  • 4 Meng de warme pasta met de boerenkoolpesto en schep op borden. Strooi er de andere helft van de pijnboonpitten en de kaas. Besprenkel met de rest van de olijfolie.

Spaghetti met boerenkoolpesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept