CANNELLONI MET RATATOUILLE

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de uien en het knoflook en snipper ze fijn. Meng het gehakt met de ui, het knoflook, de tomatenpuree, tijm, peper en zout.
  • 2 Vul de buisjes ermee en schik ze in een ingevette ovenschaal.
  • 3 Snij de mozzarella in blokjes, bereid de saus, pel de ui en het knoflook en snipper ze fijn. Snij de wortelen, de courgette, de paprika, en de tomaten in stukjes. Stoof de ui en het knoflook in olijfolie. Voeg er de tomaten, courgette en de kruiden bij en laat nog even sudderen. Giet over de buisjes. Plaats 45 Minuten in een voorverwarmde oven van 180°C

CANNELLONI MET RATATOUILLE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept