Cannelloni met gegrilde groentesaus, gehakt

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Meng het gehakt met ½ tl zout, 1 tl peper, 1½ el kappertjes, de helft van de mozzarella en 6 el pastasaus. Meng de rest van de saus met ½ dl water.
  • 2 Vul de buisjes cannelloni met het gehakt. Leg ze in 2 lagen op elkaar met wat saus ertussen in een ingevette ovenschaal (ca. 1 l inhoud). Schep de rest van de saus, de kappertjes, de mozzarella en de geraspte kaas erover.
  • 3 Laat de cannelloni in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de cannelloni aan tafel op de borden. Serveer de salade erbij.

Cannelloni met gegrilde groentesaus, gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept