PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN VERSE SPINAZIE

3
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar en giet af.
  • 2 Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water.
  • 3 Spoel onmiddelijk onder koud water en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
  • 4 Stoof look, sjalot en paddestoelen mooi in wat sojaboter en voeg dan de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
  • 5 Voeg de sojaroom en de boullon toe en laat even inkoken.
  • 6 Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 7 Meng met de gekookte pasta, giet in een vuurvaste schotel en strooi er paneermeel over en enkele klontjes sojaboter.
  • 8 Zet 20' in de oven op zo'n 220°
  • 9 Ook lekker de dag nadien koud !

PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN VERSE SPINAZIE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept