pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Solo Open Kitchen
print
Ingrediƫnten
300 GR pasta
200 GR serranoham
2 tomaten
1 rode ui
1/2 komkommer
1 potje minimozarella
2 DL ST LOUIS kriek premium
1 EL wijnazijn
1 EL Balsamicoazijn
2 DL Notenolie
peper en zout
Bereiding
Kook 300 g pasta naar keuze gaar (kooktijd: zie verpakking). Spoel af onder koud water en laat afkoelen in een vergiet.
Maak de biervinaigrette: warm 2 dl kriekbier op en roer er
1 eetl. wijnazijn en 1 eetl. balsamicoazijn onder. Laat
2 min. koken, neem van het vuur en roer er 2 dl notenolie onder.
Verdeel de pasta over de borden. Verdeel 2 in stukjes gesneden tomaten, 1/2 komkommer in blokjes gesneden en 1 versnipperde rode ui over de pasta. Versier met bolletjes minimozzarella (Galbani Santa Lucia, 150 g) en met 200 g in reepjes gesneden serranoham. Besprenkel met de biervinaigrette.
pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette is een recept van
Solo Open Kitchen
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pikante Thaise sla met biervinaigrette »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »