pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 300 g pasta naar keuze gaar (kooktijd: zie verpakking). Spoel af onder koud water en laat afkoelen in een vergiet.
  • 2 Maak de biervinaigrette: warm 2 dl kriekbier op en roer er
  • 3 1 eetl. wijnazijn en 1 eetl. balsamicoazijn onder. Laat
  • 4 2 min. koken, neem van het vuur en roer er 2 dl notenolie onder.
  • 5 Verdeel de pasta over de borden. Verdeel 2 in stukjes gesneden tomaten, 1/2 komkommer in blokjes gesneden en 1 versnipperde rode ui over de pasta. Versier met bolletjes minimozzarella (Galbani Santa Lucia, 150 g) en met 200 g in reepjes gesneden serranoham. Besprenkel met de biervinaigrette.

pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante Thaise sla met biervinaigrette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept