cannelloni met kip en witte selder

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak kippengehakt rul in olie van zongedroogde tomaatjes + ev wat extra zo nodig. Snij zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Stoom selder in boogjes van ca 1cm gaar.
  • 2 Voeg selder en tomaatjes toe aan kippengehakt en vul hiermee d cannelloni.
  • 3 Leg in vuurvaste ovenschotel.
  • 4 Maak intussen saus door tomato fritto en room op te warmen tot goed warm.
  • 5 Overgiet het geheel hiermee en plaats afgedekt in oven van 200 gr gedurende 25'
  • 6 Gratineer ev met wat gemalen kaas en dien op met gemengde groene sla
  • 7 Smakelijk

cannelloni met kip en witte selder is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept