Spaghetti Bolognese à la Véronique

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe in de pan een beetje vloeibare solo en doe hierbij de volgende gesneden groenten in kleine stukjes : ajuin, wortelen, selder, champignions en paprika's en voeg ook de gesnipperde look hier aan toe.
  • 2 Laat dit op een zacht vuurtje stoven tot deze beetgaar zijn. Indien nodig doe er klein beetje water bij zodat het niet kan aanbranden .
  • 3 Voeg hier het kalfsgehakt bij en bak verder aan en meng dit goed onder.
  • 4 Voeg hier nu de twee flessen gezeegde tomaten aan toe en laat dit ongeveer 20 min. sudderen en kruid naar smaak met de kruiden.
  • 5 Voeg dan het fijngesneden bosje peterselie toe.
  • 6 Dien op met fijne spaghetti en verse emmental-kaas.
  • 7 Smakelijk.

Spaghetti Bolognese à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart à la Véronique
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels à la Véronique
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade à la Véronique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept