Spaghetti met paddenstoelensaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien.
  • 2 Borstel de champignons schoon en breek de steeltjes uit de hoeden.
  • 3 Snij de hoeden in fijne plakjes en snipper de steeltjes fijn.
  • 4 Bak de plakjes champignon heel kort op een hevig vuur in een lepel olijfolie, haal ze met een schuimspaan uit de pan en zet apart.
  • 5 Stoof in dezelfde pan en iets meer olijfolie de uisnippers glazig, doe er de champignonsteeltjes bij en laat 5 minuten hevig bakken.
  • 6 Blus met de melk en de room en laat 1 minuutje opkoken.
  • 7 Mix de saus met een staafmixer en passeer ze door een chinois (puntzeef).
  • 8 Breng terug aan de kook en kruid met pezo.
  • 9 Doe er de champignonplakjes bij en een handvol gehakte platte peterselie.1
  • 0 Hou warm op een zacht vuur.1
  • 1 Kook spaghetti in ruim gezouten water al dente zoals aangegeven op de verpakking.1
  • 2 Bak de lapjes pancetta in een antikleefpan zonder vetstof.1
  • 3 Giet de pasta af en meng met de champignonsaus.1
  • 4 Dien op in warme pastaborden en werk af met pancetta en Parmezaankrullen.

Spaghetti met paddenstoelensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met geitenkaas en paddenstoelensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tagliatelle met krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept