cannelloni met gehakt en paprika

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 2 Maak de paprika’s schoon, en snijd in kleine stukjes. Pel en snipper de ui.
  • 3 Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt gaar. Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta toe en breng de vulling op smaak met pezo.
  • 4 Meng de tomatenpassata met het vleesbouillonblokje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus.
  • 5 Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling.
  • 6 Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
  • 7 Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de oven.

cannelloni met gehakt en paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept