Romige spinazielasagne

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - verhit de olie in een pan, fruit de ui 4 min
  • 2
    - voeg de knoflook, de oregano en het gehakt toe, bak het gehakt rul en bruin
  • 3
    - voeg de tomaten toe, kook 5 min, breng op smaak met peper en zout
  • 4
    - verwarm de oven voor op 200°C
  • 5
    - schep 1/3 van de gehaktsaus in een ovenschaal
  • 6
    - bedek met lasagnevellen, 1/3 van de spinazie en 1/3 van de mascarpone
  • 7
    - bestrooi met peper en zout
  • 8
    - bedek met lasagnevellen en 1/3 van de gehaktsaus
  • 9
    - ga zo door tot alle ingrediënten op zijn1
  • 0
    - eindig met spinazie en mascarpone1
  • 1
    - bestrooi met de geraspte kaas1
  • 2
    - dek de schaal af met aluminiumfolieen zet in de oven1
  • 3
    - verwijder na 20 min de folie en bak de lasagne nog 10 min

Romige spinazielasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept