Tagliatelleschotel met ham

2
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - kook de tagliatelle beetgaar in ruim kokend water met een snufje zout
  • 2
    - maak de paprika schoon en snijd hem in stukken of reepjes
  • 3
    - kluts de eieren met de melk, breng op smaak met peper en zout en paprikapoeder
  • 4
    - giet de tagliatelle af, roer de hamblokjes, de paprika en de erwten door de tagliatelle en vul er een ingevette ovenschotel mee
  • 5
    - giet het eiermengsel over de ovenschotel
  • 6
    - bak de ovenschotel ca 30 min in een voorverwarmde oven van 175°C
  • 7 Varieer door bv wortels of broccoli toe te voegen. Kook de groenten dan wel ca 5 min voor.

Tagliatelleschotel met ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tagliatelleschotel met spinazie en cherrytomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense Tagliatelleschotel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept