Cannelloni van forel met een sausje van

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de forelfilets zeer fijn en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Voeg tijdens het mixen de eiwitten en op het einde de light room toe, zodat je een smeuïge massa krijgt.
  • 3 Hou enkele preislierten apart. Snij de venkel en de rest van de prei in brunoise en meng onder de forel. Bestrooi met wat gehakte peterselie.
  • 4 Doe de vulling in het pastadeeg, rol op en bind samen met de lange preislierten.
  • 5 Verwarm de bouillon tot net onder het kookpunt en pocheer de pasta met de forel.
  • 6 Voor de saus: stoof de gesnipperde uien met wat look aan in Solo Vloeibaar Light. Voeg er de in 4 gesneden kerstomaten, de in schijfjes gesneden olijven en kappertjes aan toe. Laat goed sudderen en kruid af met peper en zout.
  • 7 Dresseer de saus op het bord samen met de pasta. Werk af met basilicum.

Cannelloni van forel met een sausje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept