Papardelle met eekhoorntjesbrood

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een borsteltje of en vochtige doek en snijd het in fijne schijven.
  • 2 Snij de peterselie fijn, snij de eendenborst in sliertjes.
  • 3 Kook de pappardelle al dente.
  • 4 Fruit de sjalot aan in olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe.
  • 5 Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met pezo en voeg er een koffielepel pastabouillon aan toe.
  • 6 Werk af met een klontje hoeveboter tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe.
  • 7 Meng de pasta onder het eekhoorntjesbrood.

Papardelle met eekhoorntjesbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle Maria
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met tomaat
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met kip en olijven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept