Papardelle met tomaat

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de salami en de champignons in plakjes. Stoof de fijngesnipperde look en sjalot in wat olijfolie en blus met de wijn. Wrijf 1 tomaat door een grove zeef, doe ze met de room bij de saus en laat inkoken. Breng op smaak met flink wat peper en zout. Bak de plakjes champignon kort in wat olijfolie en doe ze bij de saus met de fijngesneden peterselie, de salamiplakjes en de geraspte parmezaan. Roer de saus goed dooreen. Snij de tweede tomaat in blokjes. Kook de papardelle beetgaar, giet ze af en meng ze door de saus. Werk af met blokjes tomaat en basilicumblaadjes.

Papardelle met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle Maria
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met eekhoorntjesbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met kip en olijven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept