Conchiglie met ham en erwtjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente in 4 l gezouten water.
  • 2 Snij de ham in dobbelsteentjes en bak ze 1 minuut in de boter, op hoog vuur. Voeg de room en de bouillon toe en laat even inkoken. Doe er de erwten bij, en breng op de smaak met peper en zout.
  • 3 Giet de pasta af en vermeng met de saus. Laat alles nog even doorwarmen. Serveer de kaas in een kommetje apart.
  • 4 Extra lekker: met gebakken champignons.

Conchiglie met ham en erwtjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gratin van tomaten en conchiglie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met zalm en zalmeitjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept