Bami Goreng à la Inge

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes en bak kort aan in wat boter.
  • 2 Snij de ui en bak kort mee.
  • 3 Voeg er de in ringen gesneden prei bij evenals de in blokjes gesneden paprika's.
  • 4 Tot slot kruiden met sojasaus, sambal, peper en zout naar smaak en het geheel zo'n 10min op een laag vuurtje laten gaarstoven.
  • 5 Bak de spiegeleitjes en kook de pasta gaar.
  • 6 Voeg de pasta bij het vleesmengsel . Schep op de borden en leg er eventueel een eitje bovenop.Tip : dit kan natuurlijk ook met diepvries groenten en de hoeveelheden zijn uiteraard aan te passen aan je eigen smaak. Serveertip: heel lekker met zoet-zure saus (zie mijn ander recept)
  • 7 tip: dit kan ook met andre groenten zoals brocoli, worteltjes, champignons, ...

Bami Goreng à la Inge is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstcocktail van Inge
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté van gevogelte en noten van Inge Janson
110 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta Di Inge
20-30 min -
Bekijk recept
Inge Marinade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept