Cannelloni met kip

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de kipfilet en snij ze in blokjes. Snij de prei fijn en stoof de snippers in wat olijfolie. Maak een roux van de boter en de bloem. Leng aan met melk en smelt er de parmezaan in. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Kook de cannelloni in gezouten water. Meng de stukjes kip en de prei. Giet de kaassaus erbij. Vul de cannelloni op met de mengeling. Schik ze in een ingevette ovenschaal. Verwarm de tomatensaus en overgiet de cannelloni. Bestrooi met wat kaas en laat de cannelloni 20 min garen in een voorverwarmde oven op 220°C.

Cannelloni met kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept