Casarecce met zwaardvis

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit wat olijfolie in een pan en bak de zwaardvisblokjes kort aan, kruid met pezo.
  • 2 Blus met de witte wijn en voeg een beetje platte peterselie toe.
  • 3 Kook in ruim gezouten water de casarecce al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af maar houd wat kookvocht apart.
  • 4 Doe de pasta bij de zwaardvis en voeg een beetje kookvocht toe.
  • 5 Haal de pan van het vuur en voeg nu het eitje in zijn geheel toe, meng goed.
  • 6 Serveer in grote diepe warme borden, leg er een lepeltje ansjoviseitjes op en versier met gemalen pistachenoten.

Casarecce met zwaardvis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Casarecce al sugo con polpette verdi (pasta met tomatensaus en groene aardappelballetjes)
45 min-
Bekijk recept
Kruidige casarecce
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept