Cannelloni met spinazie

5
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °c
  • 2 Spinazie ontdooien.
  • 3 Eens ontddoit, de ricotta vermengen met spinazie.
  • 4 Spekblokjes bruin bakken en toevoegen bij de spinazie.
  • 5 Serrano of prociutto in skujes "plukken" en eveneens bij spinazie doen, mengen en kruiden met beetje basilicum en look.
  • 6 Room opwarmen, en parmezaan toevoegen, alsook wat kruiden met peper, zout en basilicum.
  • 7 Saus beetje indikken met maizena.
  • 8 Cannelloni niet te gaar koken met beetje zout en olijfolie.
  • 9 Afgieten en vullen met spinazie.1
  • 0 Cannelloni schikken in een ovenschotel, roomsaus overgieten1
  • 1 Garneren met beetje peccorrino en daar bovenop tomatenschijfjes schikken.1
  • 2 In oven zetten tot de kaas goed gesmolten is en beetje goudbruin.1
  • 3 smakelijk

Cannelloni met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept