Zoek
heksenbrij
5
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 grote bol bousin met look
1.5 gemengt gehakt
500 gr champions
1 kg spirelli pasta
500 gram spinazie met room (iglo)
salo bakken en braden
Bereiding
1
kook de pasta (spirelli) gaar.
2
bak het gehakt. kruiden naar smaak peper .-+
1
5kg
3
maak de champions mooi en snij ze in schijfjes .
4
doe de spinazie in een kook pot dan op een laag vuurtje zetten.
5
stoof de champions tot ze bruin zien in solo boter.
6
pasta afgieten het gehakt en champions en de spinazie er doorheen mengen.
7
als laatste bousin door mengen en kaar is kees.
8
smaakelijk eten
heksenbrij is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Heksenbrij.
0-10 min -
Bekijk recept
Heksenbrij.
0-10 min -
Bekijk recept