Brochette van kip met kerstomaatjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het citroensap in een schotel en voeg er de olijfolie, de in schijfjes gesneden knoflookteentjes en de pilipili en komijn aan toe.
  • 2 Snij de kipfilets in blokjes, voeg ze toe aan de schotel en meng goed. Dek af en laat 12 uur marineren in de koelkast.
  • 3 Laat de kipblokjes uitlekken en haal er alle lookschijfjes uit.
  • 4 Was de kerstomaten en snij de verse lente-uitjes in stukken van ongeveer 3 cm.
  • 5 Maak de brochettes: wissel de kipblokjes af met de lente-uitjes en de kerstomaten. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze gedurende 10 minuten op een matig vuurtje.
  • 6 Werk af met peper en zout.
  • 7 Serveer met tagliatelle (250 g) en krokante groenten (200 g peulerwten en 200 g wortels).
  • 8

Brochette van kip met kerstomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept