Zoek
Gnocchi uit de wok met courgette en spekjes
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak gnocchi 500 gram
125 gr gerookte spekblokjes
75 gr belegen kaas
3 kleine bos ui in ringetjes
2 el pijnboompitten licht geroosterd
20 snoeptomaatjes imn vieren gedeeld
1 el olijfolie
zwarte peper uit de molen
1 courgette in vieren en in blokjes
1 flinke teen knoflook gesnipperd
Bereiding
1
Is gnocchi nu pasta of aardappel ? Op het pak staat : "Gnocchi di Patate " aardappel dus. Zodoende bij de aardappelgerechten.
2
Bak de spekjes in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
3
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet apart.
4
Voeg een el olie toe aan de wok en wok de knoflook met de courgette, een 8 tal minuutjes, totdat de courgette wat kleur krijgt.
5
Voeg dan de spekjes en de gnocchi toe en roerbak een minuut of
3
6
Voeg de kaas en de in vieren gedeelde tomaatjes toe en laat alles goed doorwarmen.
7
Serveer de gnocchi liefst op voorverwarmde borden of kommen en strooi vlak voor het serveren de bos ui en de pijnboompitjes erover heen.
Gnocchi uit de wok met courgette en spekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Provençaalse kip met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min
Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept