Gehaktschotel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en kook alle aardappelen . Plet de aardappelen met dertig Gr boter en kruid met peper en zout . Hak de amandelen fijn en meng de helft onder de puree . Verwarm de oven op 180°.
  • 2 Plet de uien grof . Zet een pan op het vuur met een eetlepel olijfolie en bak de uien glazig met de helft van de tijm . Bak ook het gehakt aan en plet het met een vork . Meng de uien onder het gehakt .
  • 3 Neem een ovenschaal en verdeel 1/3 de van de puree over de bodem . Verdeel het gehakt gelijkmatig over de schaal en dek af met de rest van de puree. Bestrooi met geraspte kaas en amandelen . Leg er nootjes boter op en bak 20 minuten in de oven en werk af met amandelen .

Gehaktschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept