Huzarensalade

8
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ongeschilde aardappelen gaar, laat ze schrikken in ijskoud water en wrijf de schil eraf. laat afkoelen en snij in blokjes. Kook de erwtjes met de wortelblokjes 3 minuten en laat uitlekken en afkoelen. Meng aardappelblokjes met erwtjes en worteltjes met de corned beef en de appel.
  • 2 Voeg de lente ui ringetjes, cocktailuitjes en augurkjes toe aan het geheel.
  • 3 Roer de dressing van de mayonaise, Griekse yoghurt, mosterd en peper en zout.
  • 4 Meng de helft van de dressing door de salade.
  • 5 Schik het geheel op een mooie schotel en werk af naar eigen inzicht met de gehalveerde gekookte eieren en ( eventueel, plakjes tomaat, radijs, augurk ect) en besprenkel met de rest van de saus.

Huzarensalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept