Groente-Aardappel Rösti

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de koude gekookte aardappelen grof. Blancheer de groentjes in een groente of kruiden bouillonblokje en laat afkoelen.
  • 2 Bak de prei met de knoflook en de sjalot, peper en zout uit de molen en eventueel de kruiden op laag vuur, totdat alles lekker zacht is. Laat afkoelen.
  • 3 Meng de geraspte aardappelen met de groentjes en de prei.
  • 4 Werk er voorzichtig de gekozen kaas door. Roer er dan de eieren door. Zo nodig nog wat peper en zout.
  • 5 Doe vloeibaar vetstof in een pan en bak de rösti mooi bruin aan een kant. Kieper het op een deksel, keer en geef de andere kant eenzelfde behandeling.
  • 6 Serveer de rösti voor 2 personen als hoofdgerecht met een gebakken spiegelei voor een geheel vegetarische maaltijd.
  • 7 Deze rösti is als bijgerecht voor 4 personen voldoende. Lekker met een visje of een stukje vlees en een frisse salade.
  • 8 Prima om resten groentjes , kaas en aardappelen te verwerken.
  • 9 Ik serveerde er 2 stukjes kalkoenfilet à la minute bij.1
  • 0 Eigen recept en foto

Groente-Aardappel Rösti is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode paprikasoep met broccolitosti
30 min-
Bekijk recept
Pompoenrösti
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witte en pure chocolademousse cranberries
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roerei Met R?sti En Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept