Aardappel-rösti-rondjes met champignons en ui.

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De aardappelen poffertjes zijn te verleidelijk om niet te proberen, heerlijk!
  • 2 Schil en snijd de ui. Snijd de champignons in blokjes.
  • 3 Bak de ui met een beetje olie op een middenhoog vuur
  • 4 Voeg de champignons toe en bak ze aan zodat alle vocht verdampt is.
  • 5 Schil de aardappelen en rasp ze fijn
  • 6 Voeg er het ei, snufje zout en wat peper van de molen toe
  • 7 Voeg de champignons toe. Roer de champignons goed door de aardappelen mengsel
  • 8 Maak een poffertjespan of een gewone koekenpan warm, vet ze in met wat boter en leg er het mengsel met een eetlepel in.
  • 9 De poffertjes lichtbruin bakken en dan omdraaien. Daarna ze kort even verder bakken.1
  • 0 Voor de garnering gebruik je wat zure room of verse kaas.1
  • 1 Eet smakelijk!

Aardappel-rösti-rondjes met champignons en ui. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept