Aardappelkoekjes met geitenkaascrème

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de geitenkaascrème: 115 gr geitenkaas takje rozemarijn basilicum takje tijm peterselie schil van een halve citroen peper en zout
  • 2 Deze aardappel pannenkoekjes zijn heerlijk als bijgerecht bij je eten.
  • 3 Is weer eens iets anders dan gewone gebakken of gekookte aardappelen!
  • 4 Rasp de aardappelen grof.
  • 5 Probeer zoveel mogelijk vocht uit de aardappelrasp te knijpen door een schone theedoek.
  • 6 Meng aardappelrasp, ui, gember ,eieren, knoflook, peper en zout tot een samenhangend geheel
  • 7 .Verhit een anti aanbakpan met een laagje olie en leg met behulp van 2 lepels een deel aardappelrasp in de hete olie.
  • 8 Druk het mengsel plat met de achterkant van de lepel en bak het goudbruin.
  • 9 Bak eveneens de andere kant.1
  • 0 Hou de aardappelkoekjes warm onder aluminiummfolie. 1
  • 1 Bak alle andere koekjes.1
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de geitenkaas crème ( 2 volle el ) gehakte kruiden tot een smeuïg geheel. Serveer de aardappelkoekjes warm met een dot geitenkaascrème.1
  • 3 Zonder de geitenkaas crème zijn deze aardappelkoekjes ook erg lekker.

Aardappelkoekjes met geitenkaascrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept