Heten Duvel

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt rul met flink wat kruiden ('t lekkerst is als het gehakt lekker pikant is maar ook minder pikant is het lekker, vooral voor de kinderen dan)
  • 2 doe het gehakt in een ovenschotel (inboteren hoeft niet), giet daarover de appelmoes, daarop wat kandijsuiker en tot slot de puree,
  • 3 doe er wat paneermeel op en wat toefjes boter.
  • 4 Zet in de (microgolf)oven om op te warmen en eventueel onder de gril voor wat kleur.
  • 5 de 'puurste' manier is door zelf appelmoes en puree te maken maar ook lekker en vooral veel sneller is door puree uit de diepvries te nemen en appelmoes uit bokalen.
  • 6 Smakelijk !
  • 7 PS: de hoeveelheden zijn wat indicatief en vooral eee inschatting. ( bij puree uit de diepvries neem ik meestal 1 zakje van Lutosa maar dat is redelijk krap en qua appelmoes : een grote bokaal van HAK + nog een deel van een kleinere. 't hangt natuurlijk ook wat van je eigen smaak af)

Heten Duvel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van varkensvlees met Duvel
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep met Duvel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Banderillas
0 min
Bekijk recept
1-2-3 Koekjes.........
40 min Nagerecht
Bekijk recept