Timbaal van aardappelen en paddestoelen

6
70 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snijd de aardappelen enpaddestoelen in plakjes en de ui in dunne ringen. Vet 1 ondiepe ovenschaal in met olie.
  • 3 Leg de aardappelen, de paddestoelen en ui laag in de schaal, besprenkel elke laag met olijfolie en bestrooi met peterselie, zout en peper. Bestrooi het geheel met paneermeel en besprenkel met olijfolie. Zet 50 minuten in de oven.
  • 4 Laat de timbaal voor het opdienen enkele minuten rusten.

Timbaal van aardappelen en paddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Timbaal van aubergine uit Sicilia
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Napolitaans pasta-timbaal
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Timbaal Van Kuikenborst In Gelei
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Timbalo di pasta
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept