Gehaktballetjes met rucolapuree

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de peterselie en de salie fijn. Kneed ze met het opgeklopte ei door het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol er 16 balletjes van. Haal ze door het paneermeel en bak ze goudbruin in hete arachideolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en hou ze warm. Schil de aardappelen en snij ze in dobbelsteentjes. Stort ze in een pot met het bouillonblokje, de gepelde look en een snuifjes zout. Giet er water bij en kook de aardappelen beetgaar. Giet ze af en pureer ze grof. Roer er de olijfolie en de rucola door. Kruid met peper en zout. Serveer de rucolapuree heet met de kruidenballetjes.

Gehaktballetjes met rucolapuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rundervinken met rucolapuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapuree met rodekool en stoofperen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rucola en ricotta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept