aardappelbolletjes met boerenpaté

6
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en kook ze gaar in gezouten water. Pureer ze met de olijfolie en 1 ei. Kruid met rozemarijn, peper en zout.
  • 2 Vorm met de paté kleine bolletjes en rol rond elk bolletje een laag puree. Wentel de gevulde aardappelbolletjes eerst in losgeklopt ei en vervolgens in paneermeel. Laat minstens 1 uur in de ijskast afkoelen.
  • 3 Frituur de aardappelbolletjes in frituurolie op 160°C goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en dien op met mosterd of mayonaise.

aardappelbolletjes met boerenpaté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cajunsteak met maïs, aardappelbolletjes en sla
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pommes dauphine (aardappelbolletjes)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met mini aardappelbolletjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappelbolletjes met erwtjes en munt
35 min Bijgerecht
Bekijk recept